•   Kamis, 19 September 2019
Suroboyoan

Polda Nangkep Arek Pengedar Narkoba nang Sidoarjo

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Anggota Subdit I Direktorat Reserse Narkoba Polda Jatim nangkep dua pengedar narkoba nang kawasan Jalan SD Kedung Rejo, Waru Kabupaten Sidoarjo. Siji teko dua tersangka pengedar narkoba iku adakno jek arek di bawah umur. Dua tersangka pengedar narkoba iku YS alias otong (17) warga Jalan SD Kedung Rejo Kebupaten Sidoarjo karo tersangka Dany Dwi Pratama alias Kopiko (33)

Reading
Suroboyoan

2019, 20 Kapal Pesiar Mampir nang Surabaya!

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Wali Kota Surabaya, Tri Rismaharini ngomong, Kota Surabaya saiki wes dadi salah satu destinasi wisata. Mbasio gak onok event sing diselenggarakno, tapi mesti onok wisatawan asing sing mampir nang Surabaya. Wali Kota sing sering diceluk Risma iku nyebutno, Surabaya bakal ditekani total sekitar 20 kapal pesiar sing berlabuh nang tahun 2019. "Kota Surabaya iki wes dadi destinasi wisata.

Reading
Suroboyoan

Kapolres Nemukno Barang iki Pas Blusukan

SURABAYAPAGI.com, Gresik – Polres Gresik ngelakoni cipta kondisi karo blusukan nang warung-warung lan meriksa kelengkapan dokumen kendaraan. Hasile, operasi iku nemukno puluhan miras nang njero mobil pribadi. Kegiatan patroli razia keamanan dan ketertiban masyarakat (Kamtibmas) dipimpin langsung karo Kapolres Gresik AKBP Wahyu S Bintoro. Operasi Kamtibmas iku diharapno tercipta keamanan lan ketertiban masyarakat pas njalanno libur akhir pekan. “Patroli lan razia

Reading
Suroboyoan

2.500 Peserta Melok Lomba Kicau Burung

SURABAYAPAGI.com, Sidoarjo - Onok 2.500 peserta melok lomba lan pameran burung berkicau nang Sidoarjo, Minggu (27/1). Mereka gak mek nang Sidoarjo, tapi onok seng teko berbagai daerah nang Indonesia, koyok peserta teko Aceh, Cirebon, lan sejumlah daerah liyo. Lomba lan pameran burung sing ngerebutno Piala Bupati Sidoarjo iki adakno wes ping loro digelar. "Iki tahun kedua, mangkakno jenenge Bupati Cup 2,"

Reading
Suroboyoan

Cara Bupati Jalin Kerukunan Masyarakat

SURABAYAPAGI.com, Gresik - Pemerintah Kabupaten Gresik ngajak jajaran Kepolisian gawe nyiptakno keamanan lan ketertiban masyarakat (Kamtibmas) nang masyarakat menjelang Pilpres, Pileg karo Pemilihan DPD. Bupati Gresik Sambari Halim Radianto karo Kapolres Gresik AKBP Wahyu Sri Bintoro gowes bareng keliling kota Gresik. Gowes bareng iki menempuh jarak sekitar 20 kilometer. Start’e teko halaman Kantor Bupati Gresik lan finish nang Kecamatan Kedamean, Gresik.

Reading
Suroboyoan

Wong Lanang Lompat teko Lantai 6

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Jesse Owen Wandojo (28) nekat bunuh diri. De’e diduga lompat teko jendela kamar nomer 616 lantai 6 G Suites Hotel, Jalan Raya Gubeng, Kamis (24/1). Wong lanang teko Perumahan Sutorejo, Mulyorejo iki meninggal dunia karo luka berdarah nang ndas’e. Soale, pas lompat awak’e ceblok nang mobil sing parkir nang halaman hotel. "Korban ceblok mengenai mobil terlempar nang paving,"

Reading
Suroboyoan

Pencarian Korban Tenggelam nang Jagir Dimandekno

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Mbasio pencarian korban tenggelam nang Sungai Jagir, Wonokromo, Surabaya, wes dimandekno, Kamis (24/1), tapi petugas Linmas Surabaya bakalan terus berjaga nang posko tim SAR nganti waktu sing gak ditentukno. Cara iku sengaja dilakoni, sak marine upaya pencarian sing dilakoni karo nyusuri lan nyelam nang Sungai Jagir, gak mbuahno hasil. "Awak dewe tetep ngelakoni pencarian tapi carane lain, gak

Reading
Suroboyoan

Dishub Berencana Nggawe Transportasi Banyu

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Dinas Perhubungan (Dishub) Kota Surabaya berencana nggawe transportasi banyu. Pihak Dishub adakno wes nang tahap pengukuran sungai kanggo merealisasikno rencana transportasi banyu iku. Dishub sisan ngelibatno akademisi teko Institut Teknologi Sepuluh November (ITS). Ket teko mengkaji alur sungai, sing mencakup ketinggian lan lebar sungai, termasuk kondisi sungai saiki. Kepala Seksi (Kasi) Angkutan Perairan, Udara, Rel, Barang lan Tidak

Reading
Suroboyoan

Risma Ngeke’i Jamuan Khusus Delegasi INAP

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Wali Kota Surabaya, Tri Rismaharini nggelar jamuan farewell welcome dinner, untuk peserta delegasi konferensi Network of Affiliated Ports (INAP) ke-20, Kamis (24/1) bengi. Jamuan khusus para delegasi INAP iki sebagai bentuk salam perpisahan karo peserta konferensi organisasi internasional sing diselenggarakno ambek PT Pelindo III, Cabang Tanjung Perak, ambek dukungan Pemerintah Kota (Pemkot) Surabaya. Sak durunge, konferensi sing mempertemukno

Reading
Suroboyoan

JW Marriott Ngeke’i Menginap Gratis, iki Syarat’e

SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Hotel JW Marriott Surabaya nyiapno voucher gratis menginap dalam karo luar negeri gawe tamune sing ngerayakno malam Tahun Baru Imlek nang kono. "Beberapa di antarane nang JW Marriott Jakarta, Le Meridien Jakarta, Aloft Kuala Lumpur, Le Meridien New Delhi, lan sek akeh voucher menginap gratis nang hotel liyane, wes awak dewe siapno”, jare Mona Cella, Marcom Manager JW

Reading
Jumlah Record : 153