•   Senin, 21 Oktober 2019
Suroboyoan

Wong Lanang Lompat teko Lantai 6

( words)
ilustrasi wong bunuh diri


SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Jesse Owen Wandojo (28) nekat bunuh diri. De’e diduga lompat teko jendela kamar nomer 616 lantai 6 G Suites Hotel, Jalan Raya Gubeng, Kamis (24/1).
Wong lanang teko Perumahan Sutorejo, Mulyorejo iki meninggal dunia karo luka berdarah nang ndas’e. Soale, pas lompat awak’e ceblok nang mobil sing parkir nang halaman hotel.
"Korban ceblok mengenai mobil terlempar nang paving," jare Kapolsek Gubeng Kompol Naufil, Kamis (24/1).
Sementara teko pemeriksaan kamar korban, polisi ngomong gak nemukno barang korban bahkan diduga kamar iku Gurung digae. Soale, korban teko dewean gak nggowo tas.
"Dugaan kuat bunuh diri. Teko pemeriksaan awak dewe gak nemukno benda apapun nang njero kamar korban, kamar’e sek rapi lan resik. Rekaman cctv yo gak ngetok’I onok wong liyo sing mlebu nang kamar’e," jare Naufil.
Sak durunge, Jesse Owen ditemukno tertelungkup meninggal dunia diduga lompat teko kamar hotel.
Wong lanang sing teko dewean iki ketok linglung pas check in sekitar pukul 01.30 WIB.
Korban diduga lompat tekolantai enem sesaat sak marine check in dalam waktu 15 menit, mbaringunu security hotel krungu onok suara ceblok. sry

Berita Populer